zondag 7 september 2014

bloemen kaart

Hallo,

Dit is een kaartje dat ik gemaakt heb met enkel mariane design  te gebruiken. Ik heb eerst een schilders ezel proberen te tekenen en heb deze uit geknipt dit is dan mijn 'basis' kaart. Die ik vervolgens met een gouden rand beplakt heb zodat ik de vorm van het 'doek' beter heb.
Ik heb mal CR1214  twee keer uitgestanst 1 keer in het groen en 1 keer in het roze.
De roze bloemen heb ik uitgeknipt en op groene geplakt. De bloem is een 3D motief van Marianne Desing D'imensions en het stikje is ook in 3D van de zelfde reeks.
Groetjes,

Elfje
Hello,

This is a card where I have used only Marianne design. I drew an easel and cut him out. That is my 'basic' card. I put a golden edge around 'the canvas' so you can see it better.
I used die CR1214  twice, one time in green and one in pink. From the pink one I cut the flowers and put it on the green one. The big flower is in 3D from Marianne design D'imensions and the bow is from the same series.
Greetings,

Elfje


Challenges:


http://mariannedesignkreadivas.blogspot.de/2014/08/challenge-01-alles-geht-mit-marianne.html

http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/2014/08/anything-goes-at-marianne-design-divas.html

http://www.knutselsenkadootjes.blogspot.nl/2014/08/nieuwe-challenge-16-alles-behalve.html

http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/2014/08/challenge-nr-13.html

http://partytimetuesdays.blogspot.be/2014/09/ptt187-anything-goes.html

http://www.ttcrd.blogspot.be/2014/09/ttcrd-challenge-sept-2nd-to-sept-8th.html

7 opmerkingen:

 1. Eine schöne Staffelkarte,vielen Dank das du an unserer 1. MD Kreadiva´s challenge teilgenommen hast ,ich drücke dir die Daumen für die challenge!
  Liebe Grüße deine Gudrun DT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Elfje
  Op het Marianne Design challenge blog is het thema maar een romatische vintage kaart in pasteltinten. Hieraan voldoet jouw kaart helaas niet. Dit is geen vintagekaart.
  Wij zullen hem helaas moeten verwijderen.
  Sorry

  Gr. Wybrich/Anita
  MDblog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee om een soort schilders ezel te maken, fijn dat je meedoet bij Marianne Design Krea divas en Marianne Design Divas!
  Tot snel,
  LG Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig dat je er een schildersezeltje van gemaakt hebt. hij lijkt net vierkant, maar door de pootjes eronder is hij het net niet...Dank je wel voor het meedoen bij K&K.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een aparte creatie is dit geworden, maar erg mooi. En grappig dat de pootjes van de ezel eronder zitten. Leuk dat je mee doet met de challenge van K&K. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Karte ist ganz bezaubernd und traumhaft schön gestaltet ,vielen Dank das du diesmal an der Marianne Design Divas challenge teilnimmst.ich hoffe wir sehen dich wieder!
  Liebe Grüße Gudrun DT

  BeantwoordenVerwijderen